Crystal Cocktails - White

Luxe event of maatwerk?    
   
         HOME MINIBARS BASIC BARS WORKSHOPS WEBSHOP REFERENTIES RECEPTEN                                                                                            CONTACT
 
Shaken & Flairen
Altijd al eens zelf een lekkere cocktail willen maken maar je weet niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het beste kunt shaken en wat de bereidingstechnieken zijn? Met onze workshop Shaken & Flairen leer je het allemaal. En ook het flairen (gooien met flessen als Tom Cruise in de film Cocktail) komt aan bod.

Zelfs zonder ervaring kun je aan het eind van de workshop zelf een aantal trucs!

Shaken & Flairen is een funworkshop voor iedereen. Ideaal als vrijgezellenuitje, samen met vrienden/collega's of als teambuilding met je bedrijf. Onze workshop is zowel op onze locatie in Naarden als op uw eigen locatie te verzorgen.

 

Specificaties:

Opties:
  • Groepen vanaf 12 tot 500 deelnemers tegelijk
  • Meerdere ronden mogelijk (indien gewenst)
  • Wedstrijdelement als optie
  • Startpakket als gift mogelijk
Tijdsduur:
Reguliere workshop: 2 uur. Afhankelijk van uw planning kunnen wij de workshop aan uw schema aanpassen. Bijvoorbeeld 45 minuten shaken, 15 minuten flairen en vervolgens wisselt de groep.

Opbouwtijd:
Afhankelijk van locatie en grote van de groep. In de regel staat een complete workshop tot 40 personen binnen 1,5 uur klaar.

Prijsindicatie:
Vanaf slechts 25 euro (incl tafelopzet, benodigdheden, personeel en cocktails).


 
 
 
 
 
  Mobiele cocktailbars voor elke gelegenheid.